Trouwringen

Verloven & trouwen

“De mevrouw hier zegt dat jij de ring moet passen omdat ie anders op de bruiloft misschien niet goed om je vinger gaat”. Zei Gijs, "wat eigenlijk niet nodig was, want ik was al als een gek naar Lyppens aan het fietsen. Trouwringen passen, er leek me ineens niets leuker.”


- Aaf Brandt Corstius in Margriet, 2017 

trouwen
Verlovingsringen

Bent u op zoek naar een solitair, een entourage ring of iets heel anders? Lyppens heeft een grote collectie verlovingsringen in alle soorten en maten. Er kan natuurlijk gekozen worden voor een bestaand model of een antieke ring, maar ook hebben wij een ruime variatie in ringmonturen en losse edelstenen. Diamanten hebben wij in vele slijpsels, zuiverheden, kleuren en gewichten waardoor er voor iedereen dé steen te vinden is. Wilt u een uniek ontwerp, of heeft u zelf ideeën? Onze goudsmeden kunnen alle soorten ringen ontwerpen en maken.

Trouwring op bestelling

Lyppens Langebrugsteeg maakt trouwringen op bestelling. U kunt kiezen uit diverse modellen/ontwerpen en bepalen in welke kleur goud (geel, wit of rosé) wij de ringen mogen uitvoeren. Een ring naar eigen ontwerp laten maken behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden. Het maken van trouwringen is maatwerk, rekent u op drie tot vier weken tussen het moment van bestellen en afhalen. Uiteraard verzorgen wij ook het graveren van de trouwringen.

trouwen